top of page

Warmtepompen:
een milieuvriendelijke optie

Warmtepomp - Willektrotech

VERSCHILLENDE TYPES WARMTEPOMPEN

Warmtepompen werken op natuurlijke bronnen zoals buitenlucht of grondwater, waarbij energie vanuit de natuurlijke bron wordt omgezet in warmte. Doordat de overstap naar een warmtepomp een duurzame oplossing is, zullen zowel uw elektriciteitsgebruik als uw elektriciteitskosten verminderen. De verschillende types warmtepompen kunnen worden aangesloten op uw boiler, waardoor u ook kunt worden voorzien in sanitair warm water. 

Warmtepomp - Willektrotech

LUCHT-WATERWARMTEPOMP

Bij een lucht-waterwarmtepomp is de natuurbron buitenlucht of ventilatielucht. Deze warmtepomp maakt gebruik van een koudemiddel dat de lucht omzet naar energie. Deze warmte wordt daarna doorgezet naar het verwarmings- en leidingwatersysteem van de woning. De lucht-waterwarmtepomp komt zowel in een split als monoversie, waarbij de split in vergelijking met de monoversie uit meerdere units bestaat. U kan bij mij ook terecht voor monoblock lucht-waterwarmtepompen of monoblock lucht-waterwarmtepompboilers.

LUCHT-LUCHTWARMTEPOMP

De lucht-luchtwarmtepomp gebruikt de buitenlucht of ventilatielucht als energiebron. Met behulp van een koudemiddel wordt warmte uit de lucht gehaald om deze in de woning weer af te geven. De lucht-luchtwarmtepomp kan door deze techniek ook gebruikt worden als airco.

Warmtepomp - Willektrotech

CONTACTEER WILLEKTROTECH VOOR MEER INFORMATIE OVER DE WARMTEPOMP DIE HET BEST BIJ UW SITUATIE PAST!

bottom of page